tophome
reintegratie
Er zijn situaties waarin u geen behoefte heeft aan therapie maar wel aan een oplossing of inzicht. U kunt dan kiezen voor een eenmalige, intensieve gesprekssessie. Indien wenselijk kunt u dit eenmalig doen of indien nodig herhalen. De sessie geeft inzicht en handvaten om weer verder te kunnen gaan. Deze sessie duurt twee uur.

Vrouw van 50 jaar, styliste
Ik zat in een verwarrende fase met veel veranderingen en had behoefte om de zaken op een rijtje te zetten. Marjolein weet net dat te zeggen wat je nodig hebt. Ze haalt precies de essentie eruit en dat gaf mij veel opluchting. De sessie gaf mij ruimte en een handvat om weer verder te gaan. Tijdens de sessie wordt er totaal niet geoordeeld waardoor je het gevoel hebt dat je oké bent en dat het goed is waar je mee bezig bent. Binnen wat er speelt ontstaan er weer mogelijkheden en krijg je het gevoel dat je weer positief verder kunt.

Privésituaties

Een eenmalige gesprekssessie kan u direct inzicht geven waardoor u weer verder kunt. Bijvoorbeeld bij een acute verandering, nieuwe levensfase, conflict, beslissing over relaties of het maken van een andere belangrijke beslissing. Maar ook situaties waarbij u zelfvertrouwen nodig heeft en direct weer in uw kracht moet komen zoals bij bijvoorbeeld een herexamen of een belangrijk gesprek.

Student, 19 jaar
Ik liep vast op school en kreeg steeds minder zelfvertrouwen. Ik ging anders reageren op de mensen om mij heen en zag het totaal niet meer zitten. Tot overmaat van ramp zakte ik voor mij examen toen wilde ik niets meer. Door de sessie kreeg ik weer kracht en zag nieuwe mogelijkheden voor mijn toekomst. En ik heb het examen alsnog later gehaald!

Werksituaties

Er kunnen situaties in uw werk ontstaan waarbij u direct inzicht nodig heeft. U loopt vast met een collega, u hebt moeite om een beslissing te nemen over een nieuwe baan, u heeft geen zelfvertrouwen of moet een complexe situatie oplossen. Dit zijn voorbeelden uit de praktijk waarbij een eenmalige gesprekssessie voldoende kan zijn om weer verder te kunnen. Het kost u relatief weinig tijd en u kunt snel weer verder.

Ook voor ondernemers die weinig tijd hebben en af en toe toch de behoefte te hebben om zich te ontwikkelen of te reflecteren is dit een ideale vorm.

Eigenaar Reclamebureau, 47 jaar
Ik was acht jaar geleden al bij Marjolein in therapie geweest. Het ging heel lang goed met me totdat de economische situatie slechter werd. Ik kreeg steeds meer stress, mijn huwelijk liep niet goed en mijn creativiteit werd steeds minder. Ik vluchtte in dingen die niet goed voor me waren en belandde in een neerwaartse spiraal. Door een eenmalige sessie heb ik de zaken weer op een rijtje gezet, inzicht gekregen in mijn blokkades en een aantal praktische oplossingen die ik kon gaan aanpakken. Ik heb weer inspiratie en zit in de spiraal naar boven!

Kosten

De kosten voor een eenmalige gesprekssessie zijn € 175,00 euro voor twee uur.
Als u meer of minder tijd nodig heeft dan zijn de kosten € 87,50 per uur.*
*Het kan mogelijk zijn dat u deze kosten kunt aftrekken van de belasting als het werk-gerelateerd is