top neuropsyrurgie
kinderen
Heel veel kinderen van nul tot achttien jaar zijn inmiddels succesvol met Neuropsyrurgie behandeld. Ook in mijn praktijk behandel ik kinderen.

Een verbeterde relatie tussen lichaam en geest leidt bijvoorbeeld tot een betere motoriek, een sterke afname van slaapstoornissen, betere schoolprestaties. Ook worden kinderen rustiger en minder agressief. Te stille kinderen daarentegen zullen juist meer van zich gaan afbijten. Maar ook klachten als hyperventilatie, gedeprimeerdheid, angsten, leerproblemen, contactproblemen, niet weerbaar zijn, buik- en hoofdpijn kan ik er effectief mee behandelen.

Het grote voordeel van de methode is dat we binnen een relatief kort tijdbestek een goed resultaat boeken. Kinderen die bijvoorbeeld op school dreigen achter te blijven door hun klachten kunnen hier sterk van profiteren. Of denk aan kinderen met ernstige slaapproblemen waar een heel gezin hinder van ondervindt.

De behandelmethode bij kinderen is dezelfde als bij volwassenen. Vaak treedt bij hen al direct na de eerste behandeling een merkbaar positief resultaat op. Afgezien van mogelijk wat eczeemachtige reacties ervaren ze weinig tot geen belastende fysieke reacties. Wel kunnen ze sterke emotionele reacties vertonen tijdens en/of na de behandeling. Het is wenselijk dat ouders of verzorgers bij de behandeling aanwezig zijn. Het is van belang te weten dat zij dezelfde reacties kunnen ervaren als het kind.