contact
routebeschrijvin

Met de auto:
- Komend vanuit Utrecht of Oberhausen/Zevenaar (A12) rijdt u bij knooppunt Velperbroek richting Zutphen, dit is de A348.
- Komend vanuit Rotterdam/Tiel (A15) rijdt u bij knooppunt Ressen richting Arnhem, dit is de A325. Vervolgens kiest u de N325 (de Pleyroute) tot knooppunt Velperbroek. Hier rijdt u richting Zutphen, dit is de A348.

- Komend vanuit Apeldoorn (A50) rijdt u bij knooppunt Waterberg richting Arnhem, dit is de A12. Vervolgens rijdt u bij knooppunt Velperbroek richting Zutphen, dit is de A348.
• Aan het eind van de A348 slaat u bij de verkeerslichten linksaf richting Dieren, de Ellecomsedijk op.
• Aan het eind van de Ellecomsedijk slaat u bij de verkeerslichten weer linksaf, dit is de Zutphensestraatweg.
• Ter hoogte van Villa Irene rijdt u rechtsaf de parallelweg op.
• U kunt er ook voor kiezen om afslag De Steeg te nemen en rechtsaf bij de stoplichten richting Ellecom te rijden, u moet dan in Ellecom direct linksaf de ventweg oprijden.
• U kunt parkeren aan de parallelweg, houdt echter rekening met het parkeerverbod voor de huisnummers 27 en 43. U kunt ook parkeren op Parkeerplaats Sterrenbos, zie het onderstaande kaartje.
• De ingang is aan de rechterkant van het pand.

Komt u vanaf Arnhem via de binnendoorroute gereden, dan komt u door Velp, Rheden, de Steeg en vervolgens via de Middachter Allee op de Zutphensestraatweg. In Ellecom ziet u aan de linkerkant van de Zutphensestraatweg ‘sauna Wellecom’.
Vervolgens rijdt u ter hoogte van de vluchtheuvel, ter hoogte van de Binnenweg, links de parallelweg op, zie het pnderstaande kaartje.

Met het openbaar vervoer:
- Vanaf Station Arnhem Centraal of Station Zutphen neemt u de trein naar Dieren.
In Dieren stapt u uit. Vanaf het station loopt u in ± 20 minuten naar de Zutphensestraatweg 25, of u neemt de bus richting Arnhem de bushalte is schuin tegenover.


regiokaart

regiokaart

dorpskaartdorpskaart

Klik hier voor Google-maps.